Str. Iasomiei, Nr.6, Bloc 2, Scara E, Brasov
0268312380

Servicii

ACORDENT BRASOV
STOMATOLOGIE
#
ACTE TERAPEUTICE

Cabinetul nostru va ofera o multime de servicii dentare, astfel incat dantura dumneavoastra sa fie una sanatoasa si frumoasa.

#
ENDODONTIE

Endodontia este specialitatea medicinii dentare care se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea si tratamentul patologiei pulpare.

#
ESTETICA DENTARA

Estetica dentara incadreaza interventii stomatologice precum: albirea dintilor, fatetele dentare, coroanele dentare si remodelarea gingiilor.

#
CHIRURGIE

Cea mai intalnita interventie chirurgicala in stomatologie este extractia dentara. Atunci cand un dinte este distrus si nu mai poate fi refacut sau daca imbolnavirea sa provoaca complicatii, el trebuie extras.

#
MANOPERA ORTODONTIE

Ortodontia este specialitatea medicinii dentare care se ocupa cu indreptarea dintilor strambi, pozitionati necorespunzator pe arcadele maxilare sau pentru a corecta muscatura (ocluzia) gresita.

#
ACTIVITATI PROFILACTICE

Conceptul de profilaxie se refera la ansamblul măsurilor medico-sanitare impuse pentru prevenirea apariției și a răspândirii afectiunilor dentare, precum caria si boala parodontala.

#
TRATAMENTUL
CARIEI SIMPLE

Caria dentara este cea mai frecventa afectiune a dintilor, tratamentul ei fiind cel mai des realizat in cabinetele stomatologice. Lasata netratata, caria este cea mai intalnita cauza de pierdere a dintilor.

#
TRATAMENTE
PROTETICE

Protetica dentara ofera solutii de inlocuire a substantei dentare pierdute partial sau chiar pierdute total prin extractii. Lucrarile pot fi fixe, daca mai exista dinti „de legatura” sau mobile, respectiv protezele dentare.

#
TRATAMENTUL AFECTIUNILOR PULPARE

Tratamentul afectiunilor pulpare este o succesiune de proceduri terapeutice care au ca obiectiv eliminarea infectiei de la nivelul pulpei dentare si protejarea zonelor decontaminate de alte agresiuni microbiene.

#
TRATAMENTUL
PARODONTITELOR
APICALE

Este o ramura a stomatologiei ce include diagnosticul si tratamentul bolilor ce afecteaza parodontiul, adica tesuturile care mentin dintele in cavitatea bucala.

#
TRATAMENTE
CHIRURGICALE
BUCO-DENTARE

Tratamentele chirurgicale buco-dentare cuprind diagnosticul si tratamentul afectiunilor dento-maxilare si a partilor moi orale ce necesita un tratament chirurgical.

#
TRATAMENTUL AFECTIUNILOR PARODONTIULUI MARGINAL
Parodontiul marginal include totalitatea tesuturilor care asigura mentinerea si sustinerea dintilor in oasele maxilare.
ACORDENT BRASOV
ESTETICA FACIALA
#
BOTOX

Tratamentul cu toxina botulinică de tip A, cunoscută sub denumirea comercială de botox, este una dintre cele mai simple proceduri de atenuare a ridurilor.

#
TEHNICA
VAMPIR

Tehnica vampir sau dracula este o tehnica de reintinerire a tegumentului, utilizând mecanismele proprii de regenerare ale organismului.

#
ACIDUL HIALURONIC

Acidul hialuronic se gaseste in tesutul conjunctiv al organismului si in piele cu rolul de a mentine tesuturile hidratate.

#
PLASMOLIFTING

Plasmoliftingul este o metoda minim invaziva de injectare a plasmei trombocitare in tesuturile umane utilizata pentru obtinerea intineririi tenului.